Fotbollsdrömmar

Analys av Allsvenskan och Svenska landslaget.

Malmö FF vinner Allsvenskan 2018

Posted by fotbollsfan på 28 februari 2018

Att det blir Malmö FF som vinner Allsvenskan 2018 råder det inget tvivel om enligt spelbolagen. Malmö är tokstora favoriter med odds som bäst runt 2,75. Och det är ovanligt. Allsvenskans tabell är normalt sett en av de jämnaste av alla ligorna i Europa och därigenom svår att sätta odds på. Men i år är spelbolagen säkra Malmö FF vinner guldet!

Malmö vinner Guld 2018

Jag kan bara hålla med, allt talat verkligen för Malmö. Inget annat svensk lag har mer pengar att köpa spelare för. Inget annat lag har en bättre spelartrupp. Här finns vinnarmentalitet och de vet vad som krävs för att vinna guld igen!

Det är svårt att se något som skulle ställa till det för Malmö för de är helt enkelt Sveriges bästa fotbollslag just nu. Jag har ändå några faktorer som är viktiga även för Malmö.

  • Spelartruppen – Bästa truppen och det finns många bra alternativ om några av Malmös bästa spelare skulle bli skadade.
  • Pengar – Malmö har en kassa som är enorm. det gör att man har råd att hålla kvar spelare till efter säsongen. Flera av konkurrenterna kommer att behöva sälja spelare redan till sommaren.
  • Champions League – Malmö FF kvalar till CL. Det ger ett starkt intresse att spela i Malmö och att stanna kvar där. Detta är Malmös verkliga trumfkort. Men det kan samtidigt bli ett problem om Malmö skulle nå gruppspelet i CL i år.

För den som vill spela på Malmö FF bör man använda någon av spelbolagens sportbonusar då oddset på Malmö är så lågt att det knappt blir någon vinst annars.

Vilka utmanar om guldet

Ja det är framförallt tre lag som förväntas utmana AIK, Östersund och Djurgården. Och av dessa är det AIK som spelbolagen tror mest på. Här finns det en hel del pengar då AIK har sålt spelare ganska dyrt den senaste tiden. Kan man förvalta de pengarna rätt kan man kanske utmana, men vi tror inte det. Är det något lag man skall hålla lite extra koll på i år är det utan tvekan Östersund. Här finns många spelare som spelat bra i Europa League. Detta är i mina ögon det enda riktiga hotet mot Malmös resa mot ännu ett ligaguld!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: